Ons team

Sander Schreve 
Directeur / erkend risicoadviseur   

  

De carrière van Sander is in 1999 gestart bij de verzekeringsmaatschappij Nationale-Nederlanden in Den Haag. Bij Nationale-Nederlanden hield Sander zich bezig met zakelijke verzekeringen op het gebied van aansprakelijkheid en construction allrisk. In 2002 heeft Sander de overstap gemaakt naar het vak van onafhankelijk assurantieadviseur. Inmiddels heeft Sander dan ook een zeer ruime ervaring met het adviseren van bedrijven en particulieren op het gebied van risicomanagement (erkend risicoadviseur Avans) en verzekeringen. De afgelopen jaren heeft Sander zich verder gespecialiseerd in de advisering van expats en Engelstalige ondernemingen. In zijn vrije tijd onderneemt Sander graag leuke activiteiten met zijn gezin of is hij te vinden langs het voetbalveld bij een training of wedstrijd van één van zijn drie zonen.
 

Ben Beekman 
Office Manager               

Ben is zijn loopbaan begonnen in 1973 en heeft het vak als verzekeringsadviseur geleerd bij een vooraanstaande makelaar in Assurantiën in Amsterdam. Na 14 jaar stapte hij over naar een relatief klein kantoor en leverde gedurende 25 jaar een belangrijke bijdrage aan de groei en de ontwikkeling van dit bedrijf. Veel ervaring is de afgelopen 40 jaar opgedaan in de advisering van bedrijven en ondernemers op het gebied van schadeverzekeringen. Ben geniet van het leven en heeft al veel van de wereld gezien. Ook heeft Ben veel mensen met schulden geholpen als vrijwilliger.

Shirley Vernimmen
Commerciële medewerker binnendienst             

Shirley is in 1998 begonnen bij het toemalige Stad Rotterdam Verzekeringen (nu ASR) op de afdeling Zorg Collectief. Sindsdien is zij bij diverse verzekeringsmaatschappijen werkzaam geweest, waarvan de laatste 12 jaar bij Klaverblad Verzekeringen in Zoetermeer. Voor Klaverblad heeft Shirley ook nog drie jaar gewerkt bij een assurantiekantoor in Leiden. Shirley is moeder van een zoon en dochter. Naast haar werk is zij dan ook erg druk met het gezin. In haar vrije tijd leest en sport zij graag.

Informatie aanvragen

Delen: