Over ons

Aangezien wij geen productieverplichting hebben naar banken of verzekeraars is ons advies altijd 100% onafhankelijk! Jij bent onze opdrachtgever en niet de verzekeringsmaatschappijen of banken.

Onze adviseurs werken op basis van een persoonlijke benadering, zowel voor particulieren als (MKB-)bedrijven en voor startende ondernemers en freelancers. Wij bieden altijd maatwerk op het enorm brede vlak van financiële dienstverlening en indien nodig schakelen wij de hulp van specialisten in, mocht je een zeer specifieke kwestie hebben.

Omdat wij niet voor een bank of verzekeringsmaatschappij werken kunnen wij een veel breder scala aan producten adviseren waar een adviseur bij een bank altijd beperkt is tot de producten van zijn eigen bank. Het voordeel is uiteindelijk voor jou: een uitgebreide vergelijking op maat waarbij daadwerkelijk alle mogelijkheden op een rij zijn gezet, gevormd volgens jouw wensen.

Dat is de kracht van een onafhankelijk financieel adviseur, ontdek het zelf!

Sander Schreve

De carrière van Sander is in 1999 gestart bij de verzekeringsmaatschappij Nationale-Nederlanden in Den Haag. Bij Nationale-Nederlanden hield Sander zich bezig met zakelijke verzekeringen op het gebied van aansprakelijkheid en construction allrisk. In 2002 heeft Sander de overstap gemaakt naar het vak van onafhankelijk assurantieadviseur. Inmiddels heeft Sander dan ook een zeer ruime ervaring met het adviseren van bedrijven en particulieren op het gebied van risicomanagement (erkend risicoadviseur Avans) en verzekeringen. De afgelopen jaren heeft Sander zich verder gespecialiseerd in de advisering van expats en Engelstalige ondernemingen. In zijn vrije tijd onderneemt Sander graag leuke activiteiten met zijn gezin of is hij te vinden langs het voetbalveld bij een training of wedstrijd van één van zijn drie zonen.

Ben Beekman

Ben is zijn loopbaan begonnen in 1973 en heeft het vak als verzekeringsadviseur geleerd bij een vooraanstaande makelaar in Assurantiën in Amsterdam. Na 14 jaar stapte hij over naar een relatief klein kantoor en leverde gedurende 25 jaar een belangrijke bijdrage aan de groei en de ontwikkeling van dit bedrijf. Veel ervaring is de afgelopen 40 jaar opgedaan in de advisering van bedrijven en ondernemers op het gebied van schadeverzekeringen. Samen met zijn echtgenote geniet Ben van het leven en heeft al veel van de wereld gezien. Ook heeft Ben veel mensen met schulden geholpen als vrijwilliger.