Ons team

Sander Schreve 
Directeur / erkend risicoadviseur   

  

De carrière van Sander is in 1999 gestart bij de verzekeringsmaatschappij Nationale-Nederlanden in Den Haag. Bij Nationale-Nederlanden hield Sander zich bezig met zakelijke verzekeringen op het gebied van aansprakelijkheid en construction allrisk. In 2002 heeft Sander de overstap gemaakt naar het vak van onafhankelijk assurantieadviseur. Inmiddels heeft Sander dan ook een zeer ruime ervaring met het adviseren van bedrijven en particulieren op het gebied van risicomanagement (erkend risicoadviseur Avans) en verzekeringen. De afgelopen jaren heeft Sander zich verder gespecialiseerd in de advisering van expats en Engelstalige ondernemingen. In zijn vrije tijd onderneemt Sander graag leuke activiteiten met zijn gezin of is hij te vinden langs het voetbalveld bij een training of wedstrijd van één van zijn drie zonen.
 

Ben Beekman 
Office Manager               

Ben is zijn loopbaan begonnen in 1973 en heeft het vak als verzekeringsadviseur geleerd bij een vooraanstaande makelaar in Assurantiën in Amsterdam. Na 14 jaar stapte hij over naar een relatief klein kantoor en leverde gedurende 25 jaar een belangrijke bijdrage aan de groei en de ontwikkeling van dit bedrijf. Veel ervaring is de afgelopen 40 jaar opgedaan in de advisering van bedrijven en ondernemers op het gebied van schadeverzekeringen. Ben geniet van het leven en heeft al veel van de wereld gezien. Ook heeft Ben veel mensen met schulden geholpen als vrijwilliger.Dana Vermeulen
Adviseur binnendienst 

Rick van Wilgen
Medewerker backoffice             

Rick is sinds oktober 2020 actief in de verzekeringen nadat hij zijn MBO opleiding Junior Accountmanager met succes heeft afgerond. Tijdens zijn opleiding heeft hij al iets aan ervaring opgedaan in de verzekeringsbranche. Hij heeft tijdens zijn opleiding namelijk driemaal stagegelopen bij andere assurantiekantoren waar hij veelal bezig was met de administratieve kant. Rick heeft voordat hij deze stap maakte naast zijn MBO opleiding bijna vier jaar gewerkt bij een Auberginekwekerij in Wateringen. In zijn vrije tijd speelt en kijkt hij graag voetbal en doet hij aan fitness en wielrennen.

Informatie aanvragen

Delen: